motor theorie oefenen

Dirt Bike, Bike Rider, Motocross, Motor Sport

Voor degenen onder u die door de politie worden aangehouden, u moet weten dat motorfietsen niet worden geleverd met een in de fabriek geïnstalleerd GPS-systeem en ook niet kunnen worden gestart door simpelweg de sleutel om te draaien. U moet de onderdelen op voorraad hebben, die u bij verschillende motorwinkels kunt kopen.

Standaardwielen zijn niet toegestaan ​​op een motor je theorie oefenen, evenmin als overgecorrigeerde banden. Als uw standaardwielen zelfs maar 1/10e van een inch afwijken, kunt u het praktische rijexamen niet halen. Het is uw verantwoordelijkheid om te controleren op standaardwielen voordat u de test probeert af te leggen. Als u het niet prettig vindt om van wiel te wisselen, moet u sterk overwegen te wachten tot uw leerlingentest.

Probeer geen motorfiets op een tandem te monteren, zelfs niet als je vriend het wil testen. Niet alleen zal de fiets uitchecken, maar het kan aan het eind van de dag veel geld zijn. Als je het prettig vindt om over te schakelen op twee wielen, neem dan de tijd om te leren rijden en te leren schakelen.

Ik herinner me een jonge kerel met een rijbewijs die op een dag een plezierritje maakte. Hij was pas 16 jaar oud. Als je hem had gevraagd hoe hij het voor elkaar kreeg, had hij je verteld dat het simpel was. Hij ging voor een speedsessie om op te warmen en ging er vervolgens voor. Hij vertelde me dat het helemaal niet moeilijk was om 50 voet te gaan met een wind van 50 voet, ook al was het winderig. Hij zei dat het een kwestie was van weten hoe te stoppen.

Hij was niet verbaasd dat de politieagent hem vroeg om te stoppen en uit te leggen waarom hij te hard reed. Hij zei dat hij meestal 30 tot 35 mph boven de snelheidslimiet haalt in woonwijken. Zelfs met die hoge snelheid kon hij zijn fiets stoppen voordat hij te snel ging.

De meeste jongeren, op de fiets of autorijdend, weten niet hoe ze op een redelijke afstand van de snelheidslimiet moeten stoppen. Velen van hen denken dat als ze harder gaan dan de maximumsnelheid, ze later zullen stoppen. Ze weten niet dat ze moeten vertragen om te voorkomen dat ze over de limiet gaan.

Ik run een motorveiligheidsschool in mijn buurt en ik vertel de studenten dezelfde les. Ik vertel ze dat de snelste manier om een ​​motorfiets te stoppen is door het gaspedaal een beetje in te trappen. En dat is de manier om een ​​motorfiets te stoppen, welke motorfiets dan ook. Het stopt niet sneller dan de bestuurder kan, het is gewoon de inspanning leveren.

Slechts een paar jonge mensen durven de grenzen van hun eigen veiligheid op te zoeken. Ik heb het geluk gehad om er een aantal te kennen, en een paar van hen hebben me geleerd wat ik wist dat waar was. Een studente die oorspronkelijk uit Rusland kwam, verhuisde op haar 17e naar Amerika en werkte als prostituee. Een tijdje ging het goed met haar, maar toen werd ze belazerd door een jaloerse local die dacht dat ze naar een feestje zou komen. Ze werd geslagen en onder haar eigen bloed achtergelaten, maar leefde nog. Ze slaagde erin te spreken en de geschokte lokale mensen te vertellen wat er was gebeurd. Later gebruikte ze haar ervaring om andere vrouwen te helpen die door andere mannen werden misbruikt.

Ik kende ook een jonge man, Mohammedou Njio, toen hij naar Amerika verhuisde om te studeren. Hij was een Afrikaan en een van de meest welbespraakte mensen die ik ooit heb ontmoet. Hij had een meer winstgevende baan kunnen kiezen, maar hij wilde Engels leren. Hij belandde in Brooklyn, en had al snel genoeg Engels onder de knie om met Amerikanen te praten zonder hen verdriet te doen.

Er is een aspect van het leven in Amerika dat het leven nu zo interessant maakt. Ik zie jonge mannen en vrouwen, zowel zwart als blank, dansend op straat. En lachen. Ze lijken meer te genieten van hun nieuw gevonden vrijheid dan de mensen die naar Afrika zijn teruggestuurd.

Ik stel me voor dat het contrast van het leven in Afrika op dit moment niets is vergeleken met waar mensen toegang toe hebben als het gaat om modernisering. Ik zou het niet erg vinden als ze alle zwarte mensen terug naar Afrika zouden sturen, en ik zou het niet erg vinden als ze alle blanken in Afrika zouden houden. Maar ik weet dat het niet zo zal zijn, en dat we als multiculturele samenleving meer overeenkomsten hebben dan niet.

We zijn het er allemaal over eens dat blanke mensen meer moeten leren over de manieren van andere culturen, zodat ze ons beter kunnen begrijpen. We zijn het er ook over eens dat zwarte mensen meer moeten leren over de gebruiken van andere culturen, zodat ze elkaar beter kunnen begrijpen.

Ik zou het echt op prijs stellen als we allemaal de tuin van onze geest zouden koesteren, zodat we meer gemeenschappelijke gronden zouden vinden, en een beter begrip zouden krijgen en verschillende culturen zouden waarderen.