Auto wassen Rotterdam

Car, Vehicle, Sports Car, Auto, Automobile, Racing Car

Auto wassen

Als water door de afvoerpijp naar de slang stroomt, verliest het veel van zijn natuurlijke oliën tijdens het proces. Daarom gebruiken de meeste hoogwaardige zepen van autoverzorgingsfabrikanten esthetisch veilige alternatieven voor water, zoals vezels die in de natuur afbreken om het milieu zoals wij dat kennen te beschermen.

Je gebruikt ongeveer een liter zeepsop en past de wasparelstheorie toe. Wat dit betekent is dat het meeste zeepsop naar beneden wordt geduwd in de ene kleine emmer zeepsop in het midden van 2 emmers.

Wanneer de zeep nat is, omringt de zeep het gewassen gebied en begint de afzettingen in je washandschoen en in de emmer af te breken. Het vermengt zich dan met de shampoo en begint de gemakkelijk beschikbare zeepgradiënt te doven. De shampoo begint dus Hydroperamisch te worden, waardoor het geleidend is en omhoog kan klimmen in de vezels van je washandschoen. Het is hetzelfde effect als wanneer je wast met staalwol of stickers. De fijnste punten van de zeep zijn verbeterde smering van de doekoppervlakken en verhoogde glans.

Zeem- en microvezeldoeken zijn speciaal gemaakt om te wassen. Ze hebben een groter oppervlak waardoor de glanswaarde van de washandschoen toeneemt. Sommige microvezelwashandschoenen zijn behandeld met natuurlijke oliën om olievlekken of vettige plekken te voorkomen.

Er zijn veel manieren om je waswater te besparen. Gebruik regenwater of gedestilleerd water voor water waarmee het niet vervuild mag zijn. Regenwater mag alleen worden gebruikt na de voorafgaande voorzorgsmaatregelen om de milieuproblemen te beschermen. Bij gebruik van regenwater zijn kleine hoeveelheden beter dan grote. Regenwater mag echter nooit worden opgeslagen omdat het vervuild raakt. Gebruik bij het wassen plastic of glazen containers om het afbreken van de fijnste punten van uw zeep te verminderen. Vind hier meer wastips.

Spoel je washandschoen af ​​met een slang. Klik, klik, recycle water in de vorm van een parel en trek de want door een zeepsop totdat de handschoen helemaal nat is. (Als de want helemaal nat is, haal je je washandschoen uit de emmer met zeepsop en duw je de want in de spoelemmer.) Gebruik de lange slang uit de spoelemmer (een met een elektrische stekker in de vorm van een recycleslang) om de want in koud water te spoelen. Het hete water ontspant natuurlijke oliën in de handschoen en helpt bij het afbreken van enkele van de meer robuuste en plakkerige vuildeeltjes.

Je auto afdrogen met microvezeldoeken en/of microvezel washandschoen. Het doel is om de auto zo snel mogelijk te drogen, maar toch voldoende water door te laten zodat verontreinigingen kunnen worden weggespoeld. Bewaar eerst een emmer zeepsop tot het klaar is voor gebruik. Smeer de want met spray-smeermiddel en laat de handschoen dansen op het sopje. Wanneer het zeepniveau goed is, spoel de handschoen dan af met koud water. Droog af met een microvezeldoek en vervang het zeepsop in de zeepemmer.

Je auto waxen. Het is het beste om het thuis te doen, maar hier is een korte lijst met producten om u op weg te helpen. Zeep, Gelwax, Reinigingswas, Kammen van Autowax…

ING Tarieven van autowas.. er is zoveel om uit te kiezen in de autowinkel. Zorg ervoor dat u een autowaxproduct van goede kwaliteit gebruikt.

DIY wax producten. Autowax van goede kwaliteit is niet duur, en autowax is erg moeilijk om zelf te doen. Controleer Kelly Blue Book-waarden en vind wax die je leuk vindt en ga vanaf daar.

Kortom, als u al deze dingen kunt doen en een prettige schoonmaakervaring hebt, zou uw auto zo lang mogelijk mee moeten gaan! Houd het schoon en gelukkig, en rijd veilig!